Haber Merkezi / Belediye Başkanları Birliği tarafından 1 Ocak 2018 tarihinde başlayan ve 2 aşamalı olarak gerçekleştirilen 'En Beğenilen Belediye Başkanları' oylamasında sonuçlar açıklandı. 'Türkiye Genelinde En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı', 'En Beğenilen Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı', 'İl Belediye Başkanı', 'Metropol İlçe Belediye Başkanı', 'İlçe Belediye Başkanı', 'Belde Belediye Başkanı' ve 'Jüri Özel Ödülü' şeklinde 7 farklı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu oylamada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 3 dalda ödüle layık görüldü.
800 bini aşkın oyun kullanıldığı oylamada Başkan Nihat Çiftçi, 'Türkiye Genelinde En Çok Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı', 'En Beğenilen Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı' ile 'Jüri Özel Ödülü'nü aldı.
1 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında bölge bazında 'En Beğenilen Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı' oylamasında en çok oyu aldıktan sonra 1 Şubat - 15 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 'Türkiye Genelinde En Çok Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı' oylamasına katılan ve vatandaşların oyları ile birinci sırada yer alan Başkan Nihat Çiftçi, kendisine yönelik yaklaşımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.


BAŞKENT ANKARA'DA NİHAT ÇİFTÇİ RÜZGARI
Belediye Başkanları Birliği ödül töreni Başkent Ankara'da MEB Şura Salonu'nda gerçekleştirildi. Çok sayıda bürokrat ve siyasetçinin katıldığı törende Başkan Çiftçi'ye ödüllerini Eski Kültür ve Turizm Bakanı Güldal Akşit, Şanlıurfa Eski Milletvekili Abdulkerim Gök ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç takdim etti.
Takdimde heyecanlı olduğu gözlenen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Şanlıurfa Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, çok büyük sevinç yaşadığını söyledi. Komisyon Başkanı Güvenç, 'Bugün benim için çok mutlu bir gün. Çünkü bayrak değişimi yaptığımız sayın Başkan Nihat Çiftçi'nin böylesine önemli bir ödül alması emaneti emin ellere bıraktığımızın bir göstergesi anlamına geliyor' dedi.
Başkan Çiftçi de Güvenç ve oylamaya katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.