Haber Merkezi / Çocuk, genç, yaşlı her yaş grubundan bireylerin ücretsiz olarak faydalanacağı ve her türlü spor aletlerinin yer aldığı salonun açılışı Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve kalabalık bir vatandaş grubunun katılımıyla gerçekleşti.
Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Ömer Faruk Çelik, ilçeye kazandırılan Jimnastik salonunun önemine dikkati çekerek, katkı sunan herkese teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise sporun insan yaşamındaki önemine dikkati çekerek, 'Spor çocuk ve gençlerimiz için en faydalı uğraştır. Jimnastik ise spor branşlarının altyapısını oluşturur. Jimnastik; küçük yaşlarda koordinasyon ve denge özelliklerini kazandırabilmek ve ileriki yaşlarda diğer spor branşlarının altyapısını oluşturabilmek açısından önemlidir. Bu nedenle ilçemizde önemli bir ihtiyaç olarak gördüğümüz salonu halkımıza kazandırmayı istedik' dedi.
Salonun ilçeye kazandırılmasına katkı sunan Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu, Hane Tadilatı ve Toplum İstikrarı Birimi Şanlıurfa temsilcisi Serdar YalınKılıç'a teşekkür plaketi veren Başkan Mehmet Özyavuz, halka da çağrıda bulunarak, buradan en iyi şekilde faydalanılmasını istedi. Başkan Özyavuz, ücretsiz hizmet verecek salonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Salonun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne teslim edildiği ve bu kurum kontrolünde halka hizmet vereceği bildirildi.