Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte çeyrek asırdır hayırseverlerin destekleriyle Şanlıurfa'da dar gelirli ailelere yönelik yardımda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti.
Aşevinde sürdürülen çalışmalar hakkında Aşevi yetkilisi Ali Topal'dan bilgi alan Başkan Beyazgül, yardım almaya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarla kısa süreli sohbet ederek ramazan aylarını tebrik etti. Başkan Beyazgül ayrıca bazı vatandaşların ilettiği ihtiyaçlar için ihtiyaçlarının giderilmesini yönünde ilgili birim müdürüne talimat vererek yerine getirilmesini söyledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların sefer taslarını elleriyle doldurarak yemek dağıtımına eşlik eden Başkan Beyazgül, Ak Parti İl Başkanı Kırıkçı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ekmek ve yemek dağıtımının ardından değerlendirmelerde bulundu.

BEYAZGÜL: BÜYÜKŞEHİR OLARAK HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ
Başkan Beyazgül:' İnsanlara hizmet etmek hayırlı bir ibadet yerine geçmektedir. Beni en çok mutlu eden şey sizlere yardım etmek ve sizlere yardım edildiğini görmektir. Sizlerden dualarınızı bizlerden esirgememenizi istirham ediyorum. Her birinizin sorun ve sıkıntılarının çok olduğunu biliyorum. Ev ziyaretleri sırasında da bunları görünce annenin bir ev için ne kadar kıymetli olduğunu da anlıyorum. Sizler buraya çocuklarınız için geliyorsunuz çocuklarınız sizin her şeyiniz sizler de evinizin direğisiniz' dedi.
Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise çeyrek asırdır ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde olan aşevine destek veren herkesten Allah razı olsun diye konuştu.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ramazan ayının kardeşlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkati çekerek maddi durumu iyi olanların, iş adamlarının aşevine destek vermelerini istedi.
Şanlıurfa Aşevi Yetkilisi Ali Topal ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sofralarına sıcak yemek koymaya devam edeceklerini belirterek desteklerini esirgemeyen Başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.