Haber Merkezi / Aralık ayının 2016 yılından bu yana Halfeti'de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Şeref Albayrak, AK Parti'den Halfeti Belediye Başkan adayı gösterildi.
Halfeti ilçesinde özellikle de istihdam ve turizme yönelik önemli hizmetlere imza atan Şeref Albayrak, adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.
Albayrak açıklamasında ''Halfeti'ye geldiğim günden beri vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, Halkımız ile yakın diyalog içerisinde olarak, Kimseyi ayırmadan herkesi kucaklayan bir anlayış ile hizmet etmeye çalıştım'' dedi.
Kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlara en kolay ve hızlı bir şekilde ulaşması için, tüm mesai arkadaşlarıyla beraber bir ekip ruhu içerisinde Halfeti'nin refah seviyesinin yükseltilmesi için çaba sarf ettiğini de belirten Albayrak ''Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi'nin takdirleri ve Halfetili kardeşlerimizin desteği ve teveccühü ile Halfeti'mize hizmetkar olabilmek için kutlu bir yola çıktık. Bu yolda gece gündüz demeden tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte, daha önce olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart'tan sonra siz değerli Halfetili Hemşerilerimin desteğiyle tekrar göreve geldikten sonra Halfeti'mizin refahını, huzurunu, gelişmesini ve kalkınmasını ön planda tutup hizmetlerimize devam edeceğiz. Destek ve dualarını bizden esirgermeyen tüm Halfetili kardeşlerimize yürekten teşekkür ederim.'' Dedi.