Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek temasları kapsamında ilk olarak muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla düzenlenen toplantıda Siverek merkez ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, Siverek'in gelişmesi için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirtti. Bir mahalle ve şehrin gelişmesi için muhtarlara çok önemli görevlerin düştüğünü ifade eden Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muhtarlar Şube Müdürlüğünün kurulduğunu dile getirdi.
Muhtarların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Çiftçi, gün içerisindeki ikinci buluşmasında bu kez kanaat önderlerini ağırladı. Kanaat önderleriyle bir araya gelerek kucaklaşan Başkan Çiftçi, toplumun her kesimi ile bir araya gelmenin gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, 'Buluşmalarımızdaki amacımız düşünceye zenginlik katmaktır' dedi.
Başkan Çiftçi, gün içerisindeki temasları çerçevesinde son olarak Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. STK temsilcileriyle kucaklaşan Başkan Çiftçi, talep ve önerileri dinledi. STK'lara önem verdiklerini belirten Başkan Çiftçi, herkesi 25 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı kongresine davet etti.
Başkan Çiftçi, Siverek temasları kapsamında Şehirler arası otobüs terminalini gezerek esnafla bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Siverek'teki temaslarına Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları da eşlik etti.