Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Karaköprü'de ihtiyaçları karşılamak üzere Karaköprü Belediyesi tarafından yeni yol açma ve açılan yollarda kilitli parke döşeme çalışmaları sürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçenin her yerinde yol gereksinimi olan yerlerde yeni yollar açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, açtıkları yollarda alt yapı çalışmaları bittikten sonra çamur ve toz oluşumunu engellemek amacıyla kilitli parke döşemesi yapıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yol medeniyettir anlayışıyla gelişen ve büyüyen ilçede yeni yollar açtıklarını ve vatandaşın hizmetine sunduklarının altını çizdi.
Başkan Baydilli,'Fen İşleri Müdürlüğümüz gerçekten vatandaşlarımızdan gelen talepler ve programımız doğrultusunda yoğun bir çalışma içerisindedir. Her geçen gün büyüyen ilçemizde ihtiyaçları karşılamak üzere yeni yollar açıyoruz ve Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda kilitli parke döşeyerek yolu vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz.
Akpiyar, Batıkent, Atakent, Seyrantepe ve Doğukent gibi sürekli büyüme gösteren mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Yine her mahallemizde deforme olmuş yollarda onarım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlara çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır ve teveccüh için teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Alibaba, Seyrantepe, Atakent, Akpiyar, Doğukent ve Güllübağ mahallelerinde yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmaları yoğun bir programda sürdürülüyor.