İLKHA/ HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı ve kadın kollarından bir heyet, yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.
Heyet, Eyyübiye Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları, hasta yakınlarını, hastane ve güvenlik personellerini ziyaret etti.
Hastanenin acil servis, yataklı servis ve diğer bölümlerini gezen heyet, hasta ve hasta yakınlarına karanfil hediye ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Hasta ve hasta yakınları, ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını ve moral bulduklarını söylediler.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet İdem, 'Yaptığımız çeşitli ziyaretler arasında en anlamlı ziyaretlerimiz hasta ziyaretleridir. Şifa bekleyen hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunmak ve onların duasını almak kadar güzel bir şey yoktur. Şifa bekleyen tüm hastalara Allah şifalar ihsan eylesin. Hastalarımız için maneviyatlarının güçlü olması ve morallerinin yerinde olması önemlidir. Bu kapsamda bizler de hastalarımızı ziyaret ettik ve hayır dualarını aldık. Hastalığı da şifayı da veren Allah'tır. Hastalık, günahlara kefaret ve imtihandır. Önemli olan, sabretmek ve şükretmektir.' dedi.