Haber Merkezi / Plan dahilinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal mahalle çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Daha önce birçok kırsal mahallede çalışmaları tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Şimdide yeni sanayi sitesi orta blok ve ara kokaklarda 12 Bin metre² kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı.
Akçakale sanayi sitesinde yıllar önce döşenen Karataşların söküm çalışmaları başladı. Yerine daha modern kilitli parke taşı döşeme çalışması başlatıldı.

ŞEHRİN GİRİŞİ SINIR KAPISI VE ÇEVRE YOLU İLE MÜKEMMEL BİR İLÇE OLACAK
Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya başlatılan kilitli parke taşı ile ilgili yaptığı yazıl açıklamada, 'Hedefimiz bütün Akçakale'de alt yapısıyla üst yapısıyla, yollarıyla, caddeleri ile ağaçlarıyla, mükemmel yıldız bir ilçe sınır boyunda inşallah yıldız gibi parlayacak. Fakat zaman imkan ve şartlar bütün her şeyi zorlayarak bugüne kadar bütün bunları gerçekleştirdik. Bu yıl inşallah tamamını eksiksiz bir şekilde tamamlayacağız. Elimizi yıkayıp çıkacağız. Bu işin içerisinden kara yollarda inşallah bu yılın sonunda Akçakale de bütün çalışmalar tamamlanacak. Şehrin girişi ile sınır kapısıyla, mükemmel bir ilçe olacak. Hedefimiz o bu kötü şartlarda büyük İmkansızlar içinde tüm şartları zorlayarak bunları esnafımızın önüne halkımızın önüne bu medeni imkanları güzel yaşama hayat standardı yüksek olan bir ilçe ve bir belde olarak ayağa kaldıracağız. Allahın izni ile Cenabı Hakk'ın yardımı Allah bize yardım edecek. Devletimiz reisi cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan gayretleriyle, milletvekilimiz Ahmet Akay'ın desteğiyle bütün bunları önümüzdeki günlerde inşallah çok güzel bir şekilde geri kalanını da bitireceğiz. Esnafımız evine huzurlu bir şekilde buradaki hizmetine de müşterisine de, batıdaki ilçelerde ne varsa bütün bunları bu kardeşlerimizin önüne inşallah büyük bir gayretle koyacağız. Bütün çalışma ekibi arkadaşlarımıza burada bütün gayreti olan kardeşlerimize de Ayrıca teşekkür ediyorum. Esnafımıza Akçakale'mize hayırlı olsun.'

SANAYİ ESNAFINDAN
TEŞEKKÜR
Sanayi sitesi esnafı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yalçınkaya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.