Haber Merkezi / Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in kabul ettiği Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Erin ile bir süre makamında görüştü. Görüşmenin ardından Karacadağ Kalkınma Ajansı'na geçen Valiler, burada gerçekleştirilen devir teslim törenine katıldılar.
Karacadağ Kalkınma Ajansı Dönem Başkanlığı'nı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e devreden Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, daha önceden kalkınma ajansı deneyimi olan Vali Erin'in dönem başkanlığının oldukça faydalı olacağına inandığını söyledi.
Bir yıl süreyle sürdüreceği Karacadağ Kalkınma Ajansı dönem başkanlığını devralan Vali Erin, birlik, beraberlik ve karşılıklı istişareye önem veren bir anlayışla ajans faaliyetlerini sürdüreceklerini, amaçlarının ajansın hizmet bölgesine en iyi faydayı sağlamak olacağını dile getirdi.
Karacadağ Kalkınma Ajansı dönem başkanlığı devir teslim törenine, her iki valinin yanısıra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.