Haber Merkezi / Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve pazar günü yapılacak Anayasa Değişikliği halk oylamasıyla ilgili çalışmalarda bulunmak için Şanlıurfa'ya gelirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi de makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Metin Baydilli, BBP Genel Başkanı Destici'ye Karaköprü'de yapılan hizmetler ve halk oylamasıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin kendilerini ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek, 16 Nisan'daki halk oylamasıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli, "16 Nisan'daki halk oylaması Türkiye'nin hem istikrarı hem de büyümesi için çok önemli olan ve Cumhuriyet tarihinden itibaren beklediğimiz bir seçim. Büyük Birlik Partisi de bu halk oylamasında evet'e destek vermek amacıyla teşkilatlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar gerçekleştirdiler. Şanlıurfa'ya gelmişken bizi de ziyaret ettiler. Söz konusu millet, vatan, bayrak olunca gönüller bir araya geliyor. Bu ülkeyi kalkındırmak, korumak bizim en önemli görevimizdir. Bizi ziyaret ettikleri için Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye ve MKYK üyelerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, 16 Nisan'daki halk oylaması için ziyaretlerde bulunduklarını aktardı.
Destici şöyle konuştu: "Sabahki programlarımızdan sonra Karaköprü Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Genç yaşta böyle büyük bir belediyenin başında bulunmayı rabbim kendisine nasip etti. İnşallah doğru ve başarılı hizmetleri devam eder. Allah kendisine kolaylıklar nasip etsin. Tabi Şanlıurfa içinde Türk, Kürt, Arap gibi farklı milletleri barındırıyor ve 600 bin Suriyeli muhaciri barındırarak ensar görevi görüyor. Ben Şanlıurfalılara, Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz."
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ziyaretin ardından BBP Genel Başkanı Destici'ye hatıra olarak tablo hediye etti.