Haber Merkezi / Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül'e destek veren aşiretler arasında Kırvar Aşireti de eklendi.
Kırvar aşiretinin önde gelen kanaat önderlerinden Mehmet Karavar ve Mahmut Vermez'in düzenlediği toplantıya AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve partililerle katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül Kırvar aşiretine ve önde gelen kanaat önderlerine teşekkür etti.

BEYAZGÜL: KIRVAR AŞİRETİNİN DESTEĞİ GÜÇÜMÜZE GÜÇ KATMIŞTIR
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Kırvar aşiretinin desteğinin güçlerine güç kattığını belirterek, ' Kırvar ailesi adeta bir STK olarak idare ediliyor. Bu ailenin ileri gelenleri daima sağduyulu olmuşlardır. Bu düşüncelerinden dolayı onları bir kez daha kutluyorum. Bu birlikteliğin hiç bozulmamasını temenni ediyoruz' dedi.
Önemli bir seçimin arifesinde verilen bu desteğin oldukça büyük önem arz ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Kırvar ailesi bu destek ile şu mesajı bizlere veriyor. Diyorlar ki biz AK Parti ile yola devam ediyoruz. Biz sizinleyiz biz milletimizleyiz' diye konuştu.

BEYAZGÜL: KIRVAR AİLESİ İLE BİZDE MEZARA KADAR BERARABERİZ
Kırvar aşiretine verdikleri bu destekten ötürü minnettarlık duyduklarını ifade eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ' Kırvar aşireti bize pazara kadar değil mezara kadar beraberiz diyorsa bizde onlarla mezara kadar beraberiz diyorum. Çünkü bu aile ortak aklın sahipleri birlikte neler yapabiliriz diye kafa yoranlar' şeklinde konuştu.

BEYAZGÜL: URFA'NIN TÜM SORUNLARINA İLİŞKİN ÇÖZÜMLER HAZIR
Şanlıurfa'nın tüm sorunlarını iyi bildiklerini bunlara ilişkin çözüm önerilerini hazırladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ' Problemlerin nasıl çözüleceğini zamanla inşallah hep birlikte göreceğiz' dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül'ün ardından konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da Kırvar ailesinin önde gelen isimlerinden Mehmet Karavar ve Mahmut Vermez'e teşekkür etti.
Kırvar aşiretinin önde gelen isimlerinden Mehmet Karavar ise toplantıya katılan herkese minnettarlık duyduğunu belirtti.