Tuğba POLAT / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatı ile 70 Milyon TL'lik yatırım bedeli ile merkez ve kırsal mahallelerde Fen İşleri Ekipleri tarafından yapımı sürdürülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

YÜZDE 60'I BİTTİ
Mahallede hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalardan ötürü mahalle sakinleri adına Başkan Canpolat'a teşekkürlerini ileten Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol , "Yollarımızda 25 yıllık eski asfalt vardı. Yollar çukurdu, her tarafa tadilat yapıldı. 2 hafta önce Başkanımız Mehmet Canpolat muhtarlığımıza ziyarete geldi. Mahallemizle, asfaltla ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik. Sağ olsun, 10 gün içerisinde ekip buraya geldi. Şu anda mahallemizin hemen hemen yüzde 60'ı bitti, geri kalanı da yapıyorlar. Allah, Başkanımızdan bin sefer razı olsun. Biz kendisinden razıyız. Şuana kadar hiçbir eksiğimiz kalmadı. Mahallem adına Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarının mahallelerde etap etap devam edeceği kaydedildi.