Yüksel Polat

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısında Şanlıurfa İl Teşkilatını ve İlçe Başkanlarını tanıttı.

Şanlıurfa'daki teşkilatlanmasını tamamlayan Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı düzenlenen ve Şanlıurfa'da görev yapan basın mensuplarının katıldığı bir basın toplantısı ile Şanlıurfa İl Teşkilatını ve İlçe Başkanlarını tanıttı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdullah Yeşil ; 'Kurulduğumuz günden beri ana muhalefet görevini üstlendik. Ülkenin bütün problemlerine, ülkede yapılan bütün adaletsizliğe, demokratik olmayan bütün eylemlere karşı çıkmış ve karşı çıkmaya devam edeceğiz. Biz her zaman hakkın, hukukun, adaletin ve demokrasinin yanında olacağız. Bizim sistemimizde Cumhurbaşkanlığı Sistemi yoktur, Pür Parlamenter Sistem vardır. Bizim sitemimizde siyasi partiler vardır. Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışacaktır. Bütün organların yürüme ve yasama demokrasinin vazgeçilmez 3 ayağıdır. Ve bu 3 ayakta çalışacaktır. Bu ülkede herkes hakkını, hukukunu, adalet ve hukuk savunacaktır. Hiç kimse ötekileştirilmeyecektir. Herkes dilini ve dinini geleneklerini ve göreneklerini bu ilkede çok rahat bir şekilde kullanabilecek ve yayabilecektir' dedi

Abdullah Yeşil açıklamasına devamla ; 'Türkiye genelinde 70 bin vilayette il başkanımız ve 350 ilçede ilçe başkanımız bulunmaktadır. Şanlıurfa'da ise bildiğiniz gibi 8 ilçe başkanlığımızı kurduk, ilçe başkanlarıyla kongrelerimizi yaptık. İl kongremizi de yaparak bütün yasal işlemleri bitirip karşınıza geçtik. Sizin de bildiğiniz gibi yoğun bir korona virüs hastalığı yaşanmaktadır. Bu hastalıktan dolayı 2 ilçe başkanımız toplantımıza katılamadılar' dedi.

Abudllah Yeşil daha sonra İlçe Başkanlarını tanıtarak; Eyyübiye İlçe Başkanı: Mahmut Demir, Haliliye İlçe Başkanı: Müslüm Çiçek; Karaköprü İlçe Başkanı: Celal Karaca, Viranşehir İlçe Başkanı: Mehmet Koşar; Hilvan İlçe Başkanı: Mustafa Salgut, Bozova İlçe Başkanı: Erkan Doğan; Akçakale İlçe Başkanı: Mustafa Çiftçi, Harran İlçe Başkanı: Mehmet Özyavuz isimlerinden oluştuğunu dile getirdi.