Haber Merkezi / MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi 20. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.
Kurula MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Kurucu Başkanı Müfit Yetkin ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yetkin, eski dönem başkanlarının yanı sıra çok sayıda üye katıldı.
Divan Kurulu seçiminin ardından tek liste olması sebebiyle açık oylamanın yapıldığı kurulda, katılımcı üyelerin hepsinin oy birliği ile mevcut başkan Saatçi ve Yönetim Kurulu 20. Dönem Şube Yönetimine yeniden seçilerek güven tazeledi.
Genel Kurula hitap eden Erol Yarar ve Gökhan Yetkin yeni yönetimi kutladı.
20. Dönem seçimi sonrasında yönetim adına söz alan başkan Saatçi ise 'Bizden önceki yönetim ve üyelerimizden aldığımız ilham ve enerjiyi devam ettirmek için bu dönemde de elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Şanlıurfa için yapılması gereken o kadar çok şey var ki; Biz MÜSİAD Şanlıurfa olarak bu hizmet ve çalışmaların farkında ve bilincindeyiz, Durup dinlenmeden yorulduk demeden pes etmeden sabırla ve aşkla şehrimize yeni kazanımlar noktasında her türlü girişimde bulunacağız bunun ilk örneğini de bu akşam IBF hazırladığı ve MÜSİAD Şanlıurfa'nın ev sahipliğini üstleneceği Arap İş İnsanları Tanışma ve Buluşma yemeği organizasyonu ile 20. Dönem ilk icraatı olarak gerçekleştireceğiz ve hemen akabinde yine ev sahipliğini üstlendiğimiz MÜSİAD Maden ve Enerji Sektör Kurulu Toplantısını 01/02/2019 tarihinde Şanlıurfa da gerçekleştireceğiz. Enerji Bakanı Danışmanı ve Enerji Sektörü Başkanlarının katılacağı toplantıda bölgemizde kurulacak olan Yenilenebilir enerji tesisleri ve geleceğin enerji kaynaklarının konuşulacağı verimli bir toplantı gerçekleştirerek yeni döneme start vermiş olacağız. Çıkılan bu yolda sizlerin duası ve Rabbimin inayetleri ile doğduğumuz ve doyduğumuz bu topraklara vefa borcumuzu ödeme gayreti içerisinde olacağız' dedi.