Haber Merkezi / Şanlıurfalı vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen ve her zaman vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Eyyübiye ilçesinde esnaf, muhtar ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, ilçe halkına AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Çiftçi ilçe ziyaretinin ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları ile beraber Milletvekili Adayı Halil Özcan'ın seçim bürosunun açılışına katıldı.
Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, 'Bizler halkın hizmetkarıyız. Allah'ın izni ile bizler hep birlikte muhtarlar, sivil toplum örgütleri, rektörlerimizle, bütün arkadaşlarımızla, basınımızla, halkımızla el ele vereceğiz. Halkımızın duasıyla başaracağız' dedi.

ÇİFTÇİ: ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ
5 yıl ileriye bakmak için AK Parti'den yana oy kullanmak gerektiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise 'Şanlıurfalı kardeşlerim, 24 Haziran'a doğru, çok önemli bir seçime gidiyoruz. Şanlıurfa tüm seçimlerde AK kadroları yüz akıyla gönderdi Ankara'ya. İnşallah 24 Haziran'da da bunu gerçekleştireceğiz. Genel anlamda ülkemiz üzerinde ekonomik oyun, dış baskı unsurları, terör tehditleri var. Bunların olmaması ve 5 yıl ileriye bakmak için de bunu yapmamız lazım' şeklinde konuştu.
Konuşmasına AK Parti'nin halkın partisi olduğunu belirterek devam eden Başkan Nihat Çiftçi, 'Milletimiz her zaman bizimle beraber oldu. Her zaman ülkenin önünü açtı. Ülke ne zaman sıkıntıya düştüyse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman sıkıntıya düştüyse milletimiz bir nefes oldu. İnşallah 24 Haziran'da bunu birlikte gerçekleştireceğiz. Bu topraklarda gelişmenin, projelerin mimarı da AK Parti olduğu net bir şekilde görülüyor. Hepimiz AK Partiliyiz. AK Parti halkın partisidir. Sahibi halktır ve sadece bize bir görev tevdi edilmiştir. Bizde 7/24 saat bu görevi yapmanın gayreti içerisindeyiz' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Halil Özcan ve Gülender Açanal ise, AK Kadrolar olarak halka hizmet etmekten gurur duyduklarını belirttiler.
Açılışa AK Parti Milletvekilleri ile birlikte AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de katılım gösterdi.