Haber Merkezi / Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, bu kapsamda Anaz kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle görüşerek, sohbet eden Başkan Demirkol, mahalle içi yol ıslah çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını da inceledi. Çalışmayı yürüten işçilerden bilgiler alan Başkan Demirkol, mahalledeki çocuklara da hediyeler verdi.
2014 yılından bugüne kırsal mahallelerin mahalle içi yollarını tamamladıklarını anlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'Göreve başladığımız 2014 yılından bu tarafa pazar günlerini kırsal mahallelerimizde halkımızla geçiriyoruz. Hamdolsun bu beş senemiz böyle geçti. Bugün de Anaz kırsal Mahallemizde halkımızla bir arada olduk.
Kırsal mahallelerimizde, 2014 yılında başladığımızda mahalle içi yolları daha sonrasında halkımızın çeşitli alanlardaki ihtiyaçlarını sağlamaya çalıştık. Şuanda Fen İşleri Müdürlüğümüz Anaz, Köse ve Oğulbey kırsal mahallelerimizde çalışmalarını devam ettiriyor. 2014 yılında göreve başladığımızda kırsal mahallelerimizin mahalle içi yollarını tamamladık. Şimdi de, ikinci kez yollarımızda ıslah çalışmaları yapıyoruz.'
Anaz kırsal Mahalle Muhtarı Abdulaziz Uğur ise yaptığı açıklamada, Haliliye Belediyesinin mahallelerine her türlü hizmeti getirdiklerini ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol'a emekleri için teşekkür etti.