Urfa basınının kalitesini, niteliğini artırmak, vatandaşların sayfalarında kendilerini bulabilecekleri günlük bir yayın sunmak adına yola çıkan gazetemiz, memleketimizde ilkeli, etik ve sorumlu yayın politikası izleyerek temiz bir basının oluşumu için tohum ekti. Sizlerle buluşturduğumuz yayınlarda, memleketin meramını ve ihtiyaçlarını yansıtma gayretiyle ilerledik.
Bu süre zarfında gazetemizde birçok yazar arkadaşımız, kendini geliştirme ve yetiştirme imkanı buldu. Bugün sektörde çalışan meslektaşlarımızın önemli bir kısmı, belirli dönemlerde gazetemizde görev alan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu yönüyle GAPGündemi Urfa Basını için bir mektep işlevi görmüş oldu.
Aradan geçen 20 yılın muhasebesinde kalemimizin onurunu muhafaza ederek, hangi konumda ve mevkide olursa olsun; haklıya 'haklı', yolsuza 'yolsuz', mazluma 'mazlum', zalime ise 'zalim' dedik. Nemrutları bol olan bu zorlu coğrafyada, İbrahimi bir çizgide yürüdük. Yakılmış olan kibir ve zorbalık ateşlerine, gücümüz nispetinde su taşıdık. Haberlerimizle ve köşe yazılarımızla 'ateş için odun yüklenenleri' uyardık, yoldan döndürmeye çalıştık. Bazen sevindik, kimi zaman üzüldük. Sonuç olarak 'Gayret bizden tevfik Allah' diyoruz.
GAPGündemi, kadrosuyla, okurlarıyla, aboneleri ve reklam verenleriyle çizgisini muhafaza eden büyük bir ailedir. Geçmişte ve günümüzde gazetemizde görev alan çalışma arkadaşlarımıza, yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Okurlarımıza, abonelerimize ve reklam verenlerimize teşekkür ediyoruz. Eleştiri ve önerileriyle yayınlarımızın kalitesinin yükselmesine vesile olan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağlıcakla kalın…
GAPGündemi ailesi