Haber Merkezi / Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde kurduğu 13 Kadın Destek merkezi ile kadınlara yönelik çok çeşitli kurslar açan Büyükşehir Belediyesi, çağın gerektirdiği yenilikleri bünyesinde barındırıyor. Kadınların hayal ettikleri tasarımları ve modayı oluşturmaları için eğitim gördükleri kursta çok çeşitli teknik bilgiler verilirken giysilerde Şanlıurfa motiflerini tasarlıyorlar.
Kurulan tam donanımlı Kadın Destek Merkezlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden kadınlar, bu merkezlerde spor, sağlıklı yaşam, kuaför ve çocukları için kreş imkanı buluyorlar. Sosyalleşme ve eski mahalle kültürünü tek çatı altında kadınlara sağlayan Büyükşehir Belediyesi, mevcut Kadın Destek Merkezlerinin sayısını yükseltmeyi hedefliyor.
Kadınların meslek edinmesine yönelik çalışmalarını sürdürerek büyük bir hassasiyetle üzerinde duran Başkan Beyazgül, Kadınları Büyükşehir Belediyesinin Kadın Destek merkezlerine davet etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden Kadınlar, 'Çok teşekkür ediyoruz bizleri düşündükleri için, burada güzel vakit geçiriyoruz. Hocalarımız eşliğinde istediğimiz dalda eğitimler alarak bunları uygulayabiliyoruz ve istersek bu sayede ürünler yaparak satma imkanımız oluyor. Bu tür çalışmaların devamını diliyoruz' diye konuştular