Seyfullah Polat

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti TBMM İdare Amiri Halil Özcan gazetemizi ziyaret etti. Halil Özcan 31 Mart Yerle Seçimler sonrasında değerlendirmelerde bulunarak samimiyet ve tevazu içerisinde daha çok çalışmak zorunda olduklarını ve daha çok çalışacaklarını dile getirdi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimler öncesinde Şanlıurfa'da partisinin seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde katılan ve Belediye Başkan Adaylarına önemli destek veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti TBMM İdare Amiri Halil Özcan gazetemizi ziyaret ederek Şanlıurfa Gazetecileri Birliği Başkanı ve gazetemiz Yazı işleri Müdürü Veysel Polat ile bir araya geldi. AK Parti eski İl Başkanı Cuma Ağaç, Şanlıurfa Gazetecileri Birliği Genel Sekreteri Müslüm Abacı ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin bulunduğu ziyaret toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Halil Özcan 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özcan; Vatandaşımızın sesine daha çok kulak vereceğiz

Milletvekili Halil Özcan özellikle Şanlıurfa'da kazanılan Belediyeler ile vatandaşın AK Partiye olana teveccühünün bir kez daha ispat edildiğini belirterek; Vatandaşımız AK Partiye verdiği oylar ile bir kez daha desteğini göstermiştir. Bizim ise bu desteğe karşılık daha çok çalışmamız ve vatandaşımızın sesine kulak vermemiz gerekiyor ve bundan sonra daha çok kulak vereceğiz. Bize verilen bu destek aynı zamanda omuzlarımızdaki yükün daha çok farkına varmamızı , samimiyet ve tevazu içerisinde daha çok çalışmamızı gerektiriyor' diyerek AK Partili Belediyelerin Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara daha güzel ve kaliteli hizmet vermesi için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Polat; siyasetçi topluma hizmet için vardır

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve gazetemiz yazı işleri müdürü Veysel Polat, Şanlıurfa'nın bölgede ve Türkiye'de önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek; Şanlıurfa tarım, turizm, sanayi gibi bir çok alanda önemli bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyelin açığa çıkması için herkese önemli görevler düşmektedir ve bu manada siyaset ve siyasetçi topluma hizmet için vardır. Özellikle yatırımlar konusunda Şanlıurfa'ya önemli hizmetlerde bulunan Milletvekilimiz Halil Özcan'ın bundan sonra da Şanlıurfa'ya önemli yatırımların gelmesi için gayret sarf edeceğine inanıyoruz' diyerek Şanlıurfa'nın gelişmesi ve hak ettiği noktaya gelmesi için Şanlıurfa basını olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.