İLKHA/ Şanlıurfalı aşiretlerden HÜDA PAR'a büyük destek geldi. Yaklaşık 65 köyden oluşan Acem, Fitit, Zırvar, Hecıb ve Elmerdan aşiretleri, HÜDA PAR'a destek vereceklerini bildirdi.
HÜDA PAR Milletvekili Adayı Güneş, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Güneş, kendisinin de mensubu olduğu aşiretlerin önde gelenleriyle bir araya gelerek, milletvekili seçimlerinde akrabalarından kendisine destek vermelerini istedi.
24 Haziran seçimlerinde akraba oldukları HÜDA PAR'dan birinci sıra Milletvekili Adayı olan Emin Güneş'e sonuna kadar destek vereceklerini söyleyen aşiretlerin önde gelenleri, destek vermenin yanında aşiretin gençleriyle beraber seçim çalışmalarına da katılacaklarını ifade ettiler.
Aşiretlerin önde gelenleri, Emin Güneş'e değer verdiklerini, aday olduğunu duydukları anda da destek verme kararı aldıklarını söylediler.
Desteklerinden dolayı akrabalarına teşekkür eden Güneş, neden HÜDA PAR'dan aday olduğunu akrabalarına anlattı.
Referansı İslam, merkeze insanı koymuş ve önceliği adalete vermiş olduğu için HÜDA PAR'dan aday olduğunu söyleyen Güneş, 'Referansını İslam'dan alması bizim için yeterli olması gerekiyor.' dedi.

'Tonlarca buğdayımız, uçağın küçük bir parçası etmiyor'
Emperyalistlerin teknolojiyi kullanarak Müslümanları kendisine muhtaç hale getirdiğine dikkat çeken Güneş, 'Allah Teala'nın bizlere verdiği yer üstü ve yer altı zenginlikler, Avrupa'dan kat kat fazladır. İngiltere'nin bütün yıl boyunca ektiği buğday onlara 21 gün yetmez. Fakat onlar, teknolojide ilerlemiş. Biz buradan gemiler dolusu buğday onlara veriyoruz. Onlar, bize uçağın küçük bir parçasını veriyor ve 'alın size, buğdayınızın karşılığı bu.' diyorlar. Ama biz, o parçayı yapsak, onlara ihtiyacımız kalmaz, açlıktan ölür onlar. Ama onlar bu fırsatı bizlere vermiyor. Neden vermiyor? Çünkü bizleri birbirimize düşürmüşler de ondan.' ifadelerini kullandı.

'HÜDA PAR insana kıymet verir'
HÜDA PAR'ın insana değer verdiğini belirten Güneş, 'Çünkü insanlık gün geçtikçe bozuluyor. Dininden, değerlerinden, kendi milletinden haberi yok. Haya, namus, haysiyet diye bir şey kalmamış. Gençlerimiz, teknoloji bağımlısı olmuş. Telefonunu, tabletini elinden aldığın an, dünyasını kaybetmiş gibi oluyor.' diye konuştu.
Aşiretin önde gelenleri, ziyaretin sonunda Emin Güneş adına açılan seçim lokaline gelerek, desteklerini deklare etti