Yaz geldiğinde bronzlaşan elleriniz ve manikürlü tırnaklarınızın yanında olması gereken şey kesinlikle dikkat çekici bir pırlanta yüzük olmalıdır. Böylelikle parmaklarınızda ki bu özel ışıltıyı her kes fark edebilir. Ellerinizi zarif hareketlerle kullanırken, ofiste bir şeyler yazar – çizerken, bilgisayar kullanırken, davetlerde çatalınıza - tabağınıza uzanırken, ya da barda içkinizi yudumlamak için kadehinize uzandığınızda her zaman ellerinizi harika duruşuyla dolduran nesneler taşlı pırlanta yüzüklerden başkası değildir. Aslında biz kadınlar olarak pırlanta yüzükler için yaşamımızın gizli kahramanlarıdır diyebiliriz. Hatta çekici ve gizemli ışıltılarımızdır pırlantalar bizim. Zira biz dikkat etmesek de pırlanta yüzükler her zaman yüksek ışıltılarıyla ellerimizi güzelleştirdiği kadar auramızı da yükseltir. Her şeyden önce pırlanta bir yüzük kalitenin ta kendisi demektir.

Blue Diamond İNTERNET SİTESİNDE TÜM ÜRÜNLER 1-19 Ağustos Süper Fırsat Günlerinde %50 İNDİRİMLİ! Bu fırsatı kaçırmayın!

beştaş pırlanta0,75 Karat beştaş pırlanta yüzükbeştaş pırlanta yüzük

beş taş pırlantabeştaşbeş taş pırlanta yüzük
Yaz geldiğinde ve Jean pantolonlar ortaya çıktığında, yırtık fleppy kot şortlar trend olduğunda, bu sportif kombinlerden kolları kesik indigo mavi Jean gömleklerimiz eşliğine de yararlanırken, bu gibi casual ürünlerin takı konusundaki en büyük tamamlayıcıları tek taş pırlanta yüzükler, tam tur alyanslar ya da tria pırlanta yüzüklerden başkası değildir.

tektaşpırlanta tektaş yüzük0,10 Karat tektaş
Ve elbette gece katılacağımız özel davet için giyeceğimiz eşsiz gece elbisesinin en özel tamamlayıcısı da ya yarım tur bir alyans ya da pırlantalarla bezeli bir yelpaze yüzük olabilir. Elbette 5 taş ya da 7 veya 9 taş pırlanta yüzükleri de unutmamalı. Bu şatafatlı ve gösterişli pırlanta yüzükler her zaman görkemli elbiselerimizin ve davetlerin olmazsa olmazlarındandır.

tamtur pırlanta alyans yüzük
Öte yandan pırlanta tektaşlar, yarım tur, tria ve tam turların harika bir alyans eşlikçisi olduğunu da hatırlatalım. Bir kadın parmağında yalnız başına duran bir alyans, bir ada kadar ıssızken tek taş ya da tria belki de yarım tur pırlanta yüzükler yanına eklendiğinde parlayan gösterişli bir yıldıza dönüşür. İşte sözünü ettiğimiz tüm bu mücevher unsurlarına yani harika pırlanta taşlı yüzüklere şimdilerde %50 indirim ile Blue Diamond sayfalarında kavuşabilirsiniz. Renkli taşlı damla, kare, dikdörtgen köşeli taş, yuvarlak taş ya da markiz yüzüklere ve çok daha fazlasına https://www.bluediamond.com.tr/ sayfalarından hemen şimdi erişebilirsiniz.