Haber Merkezi /Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı ile birlikte Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karakeçili ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Başkan Baydilli ve beraberindekiler, Oda Başkanı Karakeçili ve Yönetim Kurulu ile bire sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Şoförler Odası Başkanımız Osman Karakeçili ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Oda Başkanımız ile Şanlıurfa'nın trafiği ve şoförlerle ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Oda Başkanımız 150 dönüm üzerine Şanlıurfa'mızın en büyük eksikliklerinden biri olan Kamyon ve Tır garajı yapılacağını söyledi. Kamyonlar için yapılacak olan garaj bittiği zaman Şanlıurfa merkezde gerek Kamyon gerekse Tır kalmayacak olması bizi sevindirdi. Oda Başkanımızın yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karakeçili ise şunları söyledi:
"Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve beraberindeki heyet bizleri ziyaret etti. Başkanımız ile Karaköprü ilçemizdeki trafik sorunu ile ilgili konuştuk. Biz kendisine inanıyoruz. Karaköprü'yü daha iyi yerlere getireceğine de inanıyoruz"