Haber Merkezi / Şeyhanli aşiretinden Eyyubiye Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Torgut ve Kosan ailesi üyeleri düzenledikleri acık hava toplantısıyla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'e tam destek verdiklerini açıkladı.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde tarihi bir restoranda düzenlenen toplantıda büyük bir sevgi seliyle karşılanan ve teker teker katılımcılarla el sıkışan AK Başkan Adayı Beyazgül, kendisi başta olmak üzere AK Partinin diğer ilçe adaylarına verilen desteğin çığı gibi büyüdüğünü belirtti.
Eyyubiye Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Torgut ve Kosan ailesi üyelerine böylesi bir toplantının düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden AK Başkan Adayı Beyazgül, 'Eyyubiye Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Torgut ve Kosan ailesi üyelerine ve mekanı bize açan Fuat Erbülbül kardeşimize teşekkür ediyorum. Yüksel Torgut, partimizin aday adayı idi. Ancak aday gösterilmemesine rağmen AK Davaya ve bize verdiği destek bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Biz kendisine ve aile bireylerine teşekkür ediyoruz' dedi.
BEYAZGÜL: AK DAVA BİTMEYEN BİR SEVDADIR
'AK Davanın Bitmeyen Bir Sevda' olduğunu ifade eden AK Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 'Bu bir gönül işidir. Bugün yeniden bir seçim arifesindeyiz. Bir slogan belirledik. Hizmet Belediyeciliğinin yanında Gönül Belediyeciliği var artık. Gönül Belediyeciliği kiminle yapılır tabi ki gönül insanlarıyla yapılır. İşte burada toplanan siz gönül dostlarına minnettarlık duyduğumu ifade ediyorum' diye konuştu.
Davetlerini kırmayarak düzenledikleri toplantıya katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül'e teşekkür eden Eyyubiye Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Torgut, ' Biz AK Davanın daima arkasındayız arkasında olmaya da devam edeceğiz. Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimiz oldu. Başkan adaylığı Mehmet Kuş kardeşimize verildi. Biz asla bu davaya küsmedik küsmeyiz. Elimizden ne geliyorsa onu yapmaya hazırız' diye konuştu.