Haber Merkezi /Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfalı vatandaşlara Ramazan ayının maneviyatını yaşatmak adına merkez ve ilçelerde sürdürdüğü programlarına devam ediyor. Şehir merkezinde ve tüm ilçelerinde düzenlenen Ramazan Ayı programlarının bu seferki adresi Siverek oldu. Grup Yürüyüş'ün konser verdiği Siverek'teki iftar programında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, 'Büyükşehir olarak tüm ilçelerimizde gerek iftar programları gerekse ilahi dinletileri ile yine aynı çatı altında buluşuyoruz. Bu vesile ile tüm Siverekli vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Bu ayın İslam aleminin kurtuluşuna, coğrafyamızda kanın durmasına ve iftarımızın kardeşliğimizin devamına vesile olmasını diliyorum' dedi.
Siverek Belediyesi Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ise 'Ramazan ayının iftarında buluşmamıza vesile olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazan ayının ülkemize huzur barış getirmesini diliyoruz' şeklinde konuştu.
İftar programına Başkan Vekili İsa Kızıldemir ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, daire başkanları, Siverek Belediyesi kadroları ve sivil toplum kuruluşları da katılım gösterdi.