Haber Merkezi / 2. Organize Sanayi Bölgesinde sentetik çuval fabrikasını ziyaret ederek yapılan işlerle ilgili bilgiler alan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Bugün Aykol Sentetik Çuval Sanayi ve Ticaret Şirketini ziyaret ettik. Faruk Önkol Beyle fikir alış verişinde bulunduk. Şehrimizde kazandırdıkları bu yatırım için kendilerini tebrik ediyorum. Bütün yatırımcıların gerek Urfalıların gerekse de yabancı yatırımları şehrimize gelmesini yatırım yapmasını istiyoruz. 19,5 Yaş ortalaması olan bu şehirde istihdama ihtiyaç var. Bunun içinde yatırımcıların, sanayicilerimizin mutlaka yanında olacağız' dedi.
İşçilerin de sorunlarının olduğunu öğrendiklerini belirten AK Başkan adayı Av. Beyazgül, 'Her alanda şehrimize yatırım yapmak isteyen girişimcilerin yanında olacağız. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu toplantıda işçi kardeşlerimiz ile de bir araya geldik. Onlarında sorunları var. Ulaşım konusunda onları daha fazla rahatlatmak için çalışmalar yapacağız. İnşallah hep birlikte Şanlıurfa'mızı daha modern daha gelişmiş bir şehir haline getirmenin gayreti içerisinde olacağız' diye konuştu.

31 Mart Şanlıurfa'nın baharı olacak
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İş adamı Faruk Önkol ise, 'AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül bugün bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisini halktan biri olarak tanır ve her zaman severiz. Biz her zaman kendisiyle beraberiz ve AK Partimizin yanındayız, hizmetin yanındayız. Burada organize olarak, organizedeki, Şanlıurfa'daki yatırımcılarımızı Şanlıurfa'mıza davet ediyoruz. Biz ülkemize sahip çıkalım. Gerçekten Urfa'mıza Devletin teşvikleri var, yatırımları var, destekleri var. Bunlar başka ilde yok. Hazır bulunan paralarınızı getirin buralara yatırım yapın. Sayın başkanıma da, AK Partiye de başarılar diliyorum. İnşaallah çok güzel bir yere geleceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun. 31 Mart Şanlıurfa'nın baharı olacak' diyerek memnuniyetini dile getirdi.

İşte ihracata yönelik çalıştıklarını görüyoruz
Varanlar İç ve Dış Ticaret Şirketini de ziyaret ederek fabrikada yapılanlar konusunda bilgiler alan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Varanlar İç ve Dış Ticaret Şirketini ziyarete geldik. Burası bal ve kahvaltılık ürünleri daha ziyade üretiyor. Hakkı Varan beyle öncelikle fabrikayı dolaştık. İmalat yapılan yerleri gördük. Gerçekten Urfa'mız için çok önemli yatırım. Şimdi burada bir şeye daha şahit olduk. Irak'tan müşteriler var. İşte ihracata yönelik çalıştıklarını görüyoruz. Ülkemizin de bu dönemde oldukça ihracata ihtiyacı var. Elbette ki bu tür kurum ve müesseselerimizin ve fabrikalarımızın çok daha fazla olması için, Belediye Başkanlığımız döneminde Allah nasip ederse, daha yakın ilişkilerde olacağız. Yani ihracatımızı nasıl arttırırız, Türkiye ekonomisine nasıl katkıda bulunuruz. Yine Urfa'da istihdamı nasıl arttırırız, daha fazla işçiyi burada nasıl çalıştırırızın çalışması ve iş birliği olacaktır. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Genç yaşta müteşebbis olmuşlar. İnanıyorum ki, ileriki zamanlarda çok büyük işler yapacaklardır. Tesisin hayırlı olmasını diliyorum, devamını diliyorum, saygılarımı sunuyorum' diyerek tesis sahiplerini tebrik etti.

Böyle bir yatırımı Urfa'ya yaptığımız için mutluyuz
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Varanlar İç ve Dış Ticaret Şirketi sahibi Hakkı Varan ise, 'Şeref verdiler. Böyle bir yatırımı Urfa'ya yaptığımız için mutluyuz. Desteklerinden, katkıdan, bize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Buraya geldikleri için hoş gelmişler, şeref vermişler' dedi.