Haber Merkezi / Kitabın; yazarı tarafından birçok yere ulaştırılması planlandığı gibi, Şanlıurfa'daki bazı kitapçılarda da satışa sunulacağı öğrenildi.

Hayat Bin Kays El Harrani ve Harran ile Hayat Bin Kays El Harrani ve Şeyh İmam Muhammed Bakır isimli kitaplarının ardından 'EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA' isimli kitabını da okuyucularının istifadesine sunduklarını belirten Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu, 'İlk kitabımızı kendi imkanlarımızla Şanlıurfa'da yerel gazetemizin matbaasında basmıştık. İkinci kitabımız Kültür Bakanlığı (Kültür Müdürlüğü) olarak yayınlanmıştı. Bu kitabımız da yine kendi imkanlarımızla Ankara'da Suçek Yayın Evi tarafından basıldı. Hemen herkes tarafından beğenilen ve bol bol dua aldığımıza inandığımız kitabımızın 2. Baskısını da bu defa renkli olarak bastırıp okuyucularımızın hizmetine sunduk. Hakkımıza hayırlı olur inşaallah. 'EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA' kitabımızda yazı çok diye çok sayıda da fotoğraf kullandık ki, okuyucularımız sıkılmasın. Aynı zamanda birer mesaj niteliği de taşıyan kitabımızın fotoğraflar sayesinde ve içeriği sayesinde birçok kimse tarafından takdirle karşılanır ve bizlere de dua ederler diye düşünüyoruz. Kitabımızın 2. Baskısının sonunda da 'HATIRALAR' başlığı altında birçok dostlarımızın ve sevdiklerimizin de fotoğraflarını kullanarak yeniden bastırıp okuyucu kardeşlerimizin, kitapseverlerin hizmetine sunduk. Yine de bize dua etmeyi ihmal etmeyiniz. Zaten tek düşüncemiz; -Bir dua alabilirsek, ne mutlu bize-' dedi.


Severek okuyacağınızdan ve emeği geçenlere dua edeceğinizden şüphemiz yok

Her geçen gün okuyucuların beğeni ve zevkle okuyacakları kitapları yayınlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Suçek Medya Mesul Müdürü Ramazan Suçek ise, '- Bir dua - felsefesi ile yola çıkan Eğitimci / Gazeteci / Yazar Müslüm Abacıoğlu'nun 'EVLİYALAR, ENBİYALAR VE ŞANLIURFA' adlı eserinin 2. Baskısını da SUÇEK MEDYA olarak yayınlamak bizim için büyük bir onur oldu. Çünkü Şanlıurfa'da yaklaşık 50 yıl Gazetecilik mesleğini icra eden bir duayenin derleme ve araştırma mahiyetindeki eserini yayınlamak kolay değildi. Bu eser Yayın Evimiz tarafından 27.01.2021 tarihi itibari ile okuyucuları ile buluştu. Şimdi de aynı eserin yeniden düzenlenmiş ve renkli baskı olarak okuyucularımıza sunduk. Severek okuyacağınızdan ve emeği geçenlere dua edeceğinizden şüphemiz yok. Bu kıymatli eser ayrıca Yayın Evimizin satış sitesi olan www.yenikitapara.com sitesinden de satışa sunulmuştur' diye konuştu.