Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yeni yıla saatler kala yine sokaklarda halkının yanında yer aldı. Başkan Çiftçi, gün içerisindeki yoğun temaslarının ardından gece saatlerinde ise ilk olarak görev başındaki emniyet teşkilatını ziyaret etti. Şehrin farklı noktalarında uygulama yapan emniyet mensuplarını ziyaret eden Başkan Çiftçi, karanfil verdiği polislerin yeni yılını kutladı.
Başkan Çiftçi ardından sağlık kuruluşlarındaki hastaları ziyaret ederek gezisini sürdürdü. Ziyareti sırasında çocukları da unutmayan Başkan Çiftçi, oyuncaklar dağıtarak hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İlerleyen saatlerde şehir merkezindeki bir aileyi de ziyaret eden Başkan Çiftçi, aileye yeni yıl dileklerinde bulundu. Ziyareti sırasında ailenin sıkıntılarını dinleyen Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman maddi olanakları kısıtlı ailelerin yanında olduklarını söyledi.
BAŞKAN ÇİFTÇİ: BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Gezisinin ardından tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Çiftçi, şehitlere rahmet, gazilere de sağlıklı uzun ömürler dileyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin bu vatan için canını feda edenler ve etmeye hazır olanlar sayesinde ayakta durduğunu söyledi.
Başkan Çiftçi, 'Tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Büyükşehir kadroları olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da yine Halfeti'nin en uç kırsal mahallesinden, Ceylanpınar'ın sınır köyündeki kardeşimize, Siverek'in Karacadağ köylerindeki vatandaşlarımızdan Akçakale'de mazlumla ekmeğini paylaşan hemşehrilerimize kadar herkese ulaşmaya çalıştık. Her zaman dediğimiz gibi Şanlıurfa'da 1 milyon 942 bin vatandaşımızla birlikte biz, büyük bir aileyiz. Allah'ım bu ailemizin her zaman birlikteliğini daim etsin' diye konuştu.