Yüksel POLAT / Şanlıurfa'nın Kurtuluşunun 100. Yılı kapsamında Şanlıurfa'ya 100 milyon ağaç dikilmesi amacı ile kurulan Yemyeşil Urfa Platformu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 1,5 ay önce kurulan ve binlerce yeşil sever vatandaşın katılımı ile hızla büyüyen ağaçlandırma seferberliğine ön ayak olan Yemyeşil Urfa Platformu değerlendirmede bulunmak üzere bir araya geldi.
Şanlıurfa Gazeteciler Birliği'nde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Platformu üyeleri Mehmet Sarmış, Hüseyin Eriş, Faruk Akbaş, Abdurrahman Kırıkçı, Mustafa Tepe, Veysel Polat ve Zeki kurt katıldı. Yapılan toplantıda Platformun kuruluşundan bu tarafa Şanlıurfa Valiliğinin himayesinde ve koordinasyonunda gerçekleştirilen kampanya hakkında yapılan toplantılar, alınan kararlar masaya yatırıldı.
Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı anısına 100 Milyon Ağaç hedefini gerçekleştirmek üzere kurulan Yemyeşil Urfa Platformunun Şanlıurfalıların ve yeşil severlerin ortak heyecanını ve umudunu ortaya koyduğunun dile getirildiği toplantıda Şanlıurfa Valiliğinin himayesinde ve koordinasyonunda yapılan toplantılarda kurumların atacakları adımlar ve yapacakları işlemlerin kampanyanın hayata geçirilmesindeki önemine vurgu yapıldı.
Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda bundan sonra atılacak adımlar konusunda da istişarelerde bulunuldu.