Haber Merkezi /Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı, İlçe Başkanı, Meclis Üyeleriyle Bozova ve kırsal mahalleleri Yaslıca ve Yaylak'ta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kalkınan ve büyüyen Şanlıurfa için kadro olarak birlikte çalıştıklarını vurguladı.

Yaslıca'da adeta miting havasında geçen ziyarette Büyükşehir olarak yapılan çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi: "Bu kadro Şanlıurfa'ya hizmet eden bir kadrodur. Hizmet için buradadır. Sizler Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir Türkiye inşa edeceksiniz. Evet'lerimiz o derece önemlidir. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Hepimiz devletimize, milletimize, ülkemize, toprağımıza sahip çıkıyoruz. Halk oylaması halkın kendi geleceğini belirleme oylamasıdır" dedi.
Başkan Çiftçi ve Milletvekilleri daha sonra Yaslıca ve Bozova merkezde esnafı ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasında evet'in önemini anlattılar.

ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA ÜRETİM YAPMALIDIR
Başkan Çiftçi son olarak Baklavacı Şemsettin tesislerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Çiftçi: "Şanlıurfa'mız için marka değeri olan Şemsettin Baklavaları tesisini ziyaret ettik. Üretim aşamalarını inceledik. Şemsettin şahsında çalışan 150 kişiyi tebrik ediyorum. Üretim zamanı gelmiştir. Şanlıurfa üretim yapmalıdır. Şanlıurfa'nın tatlı markası olan Şemsettin ve ekibin kutluyorum" dedi.