Haber Merkezi / Şanlıurfa OSB'de ayakkabı sektörünün hızlı bir şekilde kümelenme modeli ile yatırım ve üretim maliyetlerinin azaltılması amacı ile kurulan Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıların rağbeti sürüyor.
Ayakkabı tabanı üretecek 3 Gen Taban Fabrikası tercihini Şanlıurfa Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesine yaptı. Şanlıurfa OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu 3 Gen Taban Fabrikası Yönetim Kurulu Üyeleri Kerem Erbalcı, Uğur Büyükekşi, Ahmet Ziylan ve Şanlıurfa Fabrika Müdürü Dinçer Tutçu'ya fabrikanın anahtarlarını teslim etti.
Konu ile ilgili Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Yunus Emre Aksu yaptığı açıklamada 'Ayakkabıcılar Sanayi Bölgemize yatırımcılarımızın rağbeti gün geçtikçe artıyor. Haziran ayında 3 fabrika için Gaziantepli iki firma ile sözleşme yapılmıştı. Bu günde yeni bir fabrika için 3 Gen Taban firmasıyla görüşmelerimizi tamamladık. Fabrikanın anahtarını teslim ettik.
Yatırımcımıza, Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun. Firma yetkililerini yaptıkları yatırım için tebrik ediyorum. Ayakkabıcılar kısmındaki fabrikaların tamamı üretime geçtiğinde kısa sürede yaklaşık 2 Bin 500 kişinin istihdam edilmesini hedefliyoruz' Dedi.