İshak Polat

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ve yerel seçimlere hazır olduklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığına asaleten ataması gerçekleştirilen Bahattin Yıldız, Şanlıurfa'da görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız; ' Bilindiği üzere geçmiş dönem İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün Milletvekili Aday Adayı olmasından dolayı vekaleten Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi Edilmişti. 24 Haziran Seçimlerinden sonra Ak Parti Genel Merkezimizde yapılan istişareler Ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle asaleten Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu görevin tarafıma layık gören başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Daha yaşanılır bir dünya, daha büyük Türkiye ve daha güçlü bir Şanlıurfa için ben ve teşkilatım gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden halkımızın tüm kesimlerini kucaklayacağız' dedi'

Yerel seçimlere hazırız

Bahattin Yıldız 24 Haziran seçimlerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek teşkilat mensuplarına teşekkür ederken yeni dönem ile ilgili olarak ta;' Biz, Şanlıurfa Ak Parti Teşkilatı olarak İlçeleriyle belediyeleriyle, mahalle temsilcileriyle ve yerel seçimlere hazırız. Az laf çok iş şiarıyla son sürat çalışmalara devam edip sahada daha etkin ve aktif olacağız. Bundan sonra hiçbir husumetin bu davanın bir kışlası sayabileceğimiz bu mukaddes kapıdan girmesine izin vermeyeceğiz. Birbirimizi kardeş gibi severek dava için Şanlıurfa'mız için çalışma iradesine sarılacağız. Biz geçmişteki başarılarımızdan ilham alacak ancak geleceğe bakarak yürüyeceğiz. Çalışmalarımızı hukukun üstünlüğünü, emanetin ehline tevdi edilmesi, geniş tabanlı istişare mekanizmasını kurup işletme kararlığı içinde devam ettireceğiz' dedi.

Oy kaybının sebepleri üzerine çalışıyoruz

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bahattin Yıldız 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin Şanlıurfa'da oy kaybetmesi ile ilgili soruları da cevaplandırarak ; ' AK Parti olarak Türkiye çapında olduğu gibi Şanlıurfa'da da partimizin oy kaybetme sebepleri üzerine çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımız tamamlandığında bunu da gazeteciler ile paylaşacağız. Bu durumun yerel seçimlerde de yaşanmaması, bilakis oy oranımızın daha da artması için çalmadık kapı bırakmayacağız' dedi.

Şanlıurfa'nın sorunları için çalışıyoruz

Eğitim, sağlık, elektrik kesintileri ile ilgili olarak soruları da cevaplayan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız; ' 16 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye ve Şanlıurfa önemli yatırımlara sahne oldu. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'nın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların çözümü için çaba sarf ettik ve sarf etmeye de devam edeceğiz' dedi.