Yüksel Polat

18-19.Temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan Şanlıurfa Tabipler Odası seçimlerinde Yönetime talip olduklarını açıklayan Op. Dr. M. Ziya Bağış; Meslektaşlarımın, doktorların sorunlarının çözümü için yönetime talibiz' dedi

Şanlıurfa'da görev yapan 1.800 civarında Doktorun üyesi bulunduğu Şanlıurfa Tabip Odası yeni yönetimini belirlemek üzere 18-19 Temmuz 2020 tarihinde sandık başına gidecek. Şanlıurfa Hekimler Birliği oluşumu altında yola çıkan ve ( Birliğimizden Aldığımız Güç İle ) sloganı Ile yola çıkan ve Op.Dr. M. Ziya Bağış Başkanlığındaki ekip Şanlıurfa'da faaliyete bulunan basın mensupları ile bir araya geldi.

Siyasetten uzak bir Oda Yönetimi oluşturmak istiyoruz

Op. Dr. M. ZİYA BAĞIŞ'ın Başkanlığında ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak Dr. Ahmet Fevzi Örer, Dr. Abdülkadir Aktürk, Dr.Ç iğdem Cindoğdu, Dr. Emin Taşdüzen Dr. Fatih Müjde, Dr. Mustafa Açin,

Denetim Kurulu Üyeliğinde Dr. Ahmet Öztürk, Dr. Necmi Şenay ve Dr.Mert Ürküp

Onur Kurulunda Op. Dr. Mahmut Şubası, Dr.Nazif Kutluoğlu, Op. Dr. Bahattin Çelik, Dr. Nazım uğur ve Dr. Emine Kırkpınar

Merkez Delegeliklerinde ise Dr. Hacı Yusuf E. Eryazgan, Dr. Hakan Kocaman, Dr. H. Mesut Atmacaoğlu, Dr .Mehmet Fatih Şiltak, Dr.Zeynep Anadolulu, Dr. Halil Baysal, Dr. Ahmet Doblan'nın bulunduğu liste ve yapılacak seçim ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Op. Dr. M. Ziya Bağış; Odamızın seçimlerine Şanlıurfa Hekimler Birliği adı altında katılıyoruz. ' Sözümüz Var' sloganı ile girdiğimiz bu seçimde şimdiye kadar yapılmamış şeyleri yapmak niyetindeyiz. Bütün hekimlerin sorunlarına çözüm bulacak bir Oda Yönetimi sergilemek. Amacımız siyasetten uzak, bir meslek Odasına yakışır şekilde vatan, millet faydasına olan işler ile iştigal etmek ve özelde Urfa'nın sağlık sorunları ile ilgilenmektir.' Dedi.

Tabipler Odasının şanına yakışır bir meslek odası olarak çalışmak istiyoruz

Kısa bir sürenin bulunduğu bir seçim arifesinde olduklarını belirten Bağış, ellerinden geldiği kadar Şanlıurfa'da görev yapan tüm doktorlara ulaşma çabasında olduklarını belirterek; Ulaşamadığımız arkadaşlarımızdan şimdiden özür diliyoruz. Biz her şeyden önce meslektaşlarımızın sorunları ile ilgileneceğiz. Şanlıurfa gibi illerde doktor hareketliliği çok yüksek. Özellikle dışarıdan gelen Meslektaşlarımızın sıkıntılarına yönelik birlik içerisinde çözüm bulmak ve sadece meslektaşlıklarımızın sorunlarına eğilen, Tabipler Odasının şanına yakışır bir meslek odası olarak çalışmak istiyoruz' dedi.

Şanlıurfa'nın sağlık ve sağlık çalışanlarının sorunlarına ilişkin soruları da cevaplandıran Op. Dr. M. Ziya Bağış, pandemi, sağlık çalışanlarına şiddet gibi konularda da açıklamalarda bulundu.