Haber Merkezi /Temizlik işleri ekipleri ilçede bulunan Şehitlik Mezarlığı ile Asri, Nato ve Tokdemir mezarlıklarında temizlik çalışmalarının yanı sıra yıkama çalışması hummalı bir şekilde yapılıyor.
Başlanılan temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak yetkililer bir araya gelerek mezarlıklarda başlatılan çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını verdi.
Konuyla ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ''Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha temiz ve sağlıklı ortamda gerçekleştirmesi amacıyla ilçede bulunan Şehitlik Mezarlığı ile Asri, Nato ve Tokdemir mezarlıklarında temizlik ve yıkama çalışmalarına başladık, temizlik ve yıkama çalışmaları Kurban bayramı sürecince sürdürülecektir. Bunun yanı sıra kurban bayramında vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda kurbanlarını kesmeleri için kesim noktaları olarak Yeni Hayvan Pazarı olarak belirlenmiştir, vatandaşlarımızın kurban kesiminin ardından kurban atıklarının çevreye ve doğaya zarar vermeden müdürlüğümüz tarafından muhtarlıklara ulaştırılan kurban poşetlerini temin edebilirler. Temizlik işleri ekipleri olarak Kurban bayramına hazırlık çalışmaları aralıksız sürdürüyor'' ifadelerine yer verildi.