Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Eyyübiye Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri stabilize yol yapım ve yeni yol açma şeklinde sürdürdüğü çalışmalarını belirlene program dahilinde yürütüyor. Vatandaşların daha rahat şartlarda yaşamlarını idame ettirmelerini amaçlayan yol yapım çalışmalarından dolayı vatandaşlar memnuniyetini dile getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın sürdürülen yol çalışmalarında bir yandan kilitli beton parke taşı döşeme, stabilize yol yapım ile diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Mevsim şartları da göz önüne alınarak sürdürülen yol yapım çalışmaları ilçenin tamamına yayılmış durumda. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmaları kapsamında; Yamaçaltı Mahallesi başta olmak üzere ve bu mahalleye bağlı Gökçe, Sadıklar, Elmasuyu ve Mehmet Salih mezralarında sona gelindi. Belediye ekipleri bölgede şimdiye kadar 3 bin metreküp hafriyat ile yapılan stabilize yol için 5300 ton malzeme serimi yaparak 5 km yolu vatandaşların hizmetine sundu.
Yamaçaltı Mahalle Muhtarı ve Mahalle sakinleri, yeni yolların yapılmasından dolayı Eyyübiye Belediyesi'ne ve Başkan Mehmet Ekinci'ye teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Yamaçaltı Mahalle Muhtarı Hüseyin Akkan yaptığı açıklamada, "Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından dolayı Başkan Mehmet Ekinci ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek mezralarda, gerek teknelerin üzerindeki yollardaki çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Taziye evimizi yaptılar, mahallemiz için ne istedik isek onu yaptılar bu anlamda tekrardan başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve ekibine çok teşekkür ederiz." Dedi.
Öte yandan Yamaçaltı mahalle sakinlerinden Abdullah Dalbaşı ve Halil Uğur ise yine Eyyübiye Belediyesinin mahalle ve mezralarında yapmış olduğu yol yapım çalışmalarından dolayı Başkan Mehmet Ekinci'ye ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.