Haber Merkezi / AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Eski Refah Partisi Milletvekili ve Şanlıurfa Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, 24. Ve 26. Dönem Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayları, ve Binlerce kişinin katılımıyla Recep Tayyip Erdoğan Bulvarındaki Seçim Ofisinin Açılışını Yapıldı.

HALİLİYELİLER CANPOLATI BAĞRINA BASTI
AK Aday Canpolat Binlerce kişi tarafından karşılanarak yoğun ilgi gördü, seçim ofisine Haliliye ilçe sınırında bulunan kırsal mahalle ve merkezden gelen vatandaşlar Mehmet Canpolat'ı bağrına bastı.
Seçim bürosu açılışında vatandaşlara seslenen Canpolat, '31 Marta kadar biz size emanetiz, 1 Nisan itibariyle Haliliye bize emanet, siz bize emanetsiniz. Bizlerde sizin bu emanetinize sahip çıkacağız. Haliliyenin ve sizlerin hizmetkarı olacağız.

CANPOLAT :HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Bizler ilk günden itibaren Sn. Cumhurbaşkanımızın ve davamızın yanında olduk. Bugünde davamızın yanındayız, yarında yanında olacağız. Bizim istikametimiz belli, kaptanımızın belli Elhamdülillah. Biz halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanan insanlarız. Bu şiarla hareket ediyoruz. AK Kadrolar olarak bizim işimiz hizmet gücümüz millet. AK Parti hizmet partisidir. Proje partisidir. Bizlerde ekibimiz ile sizlerin hizmetinde olacağız. Gerek kırsalda gerek şehir merkezinde yaptığı hizmetlerden dolayı Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kırsalda kalan eksiklikleri Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çözeceğiz. Gerek taziye evleri gerekse de semt sahalarını kırsal mahallelerimizde tamamlayacağız. Gençlerimizin sporla buluşmasını sağlayacağız'. Dedi.

YILDIZ: EN GÜZEL CEVABI ŞANLIURFA VERECEKTİR
AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,' Ezan İslam aleminin, ümmetin onurudur, bayrağıdır. Birkaç gün önce İstanbul Taksimde 3-5 çapulcu ezan okunurken ıslık çalarak saygısızlık yaptılar. İslami değerlere saygısı olmayan bu zihniyete 31 martta inşallah Şanlıurfa'dan büyük bir tokat gelecektir. Bu zihniyete en güzel cevabı Şanlıurfa verecektir.

POLAT: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, ' 31 Mart gecesi Büyükşehir ve 13 ilçemizde halkımızın desteği ile çok büyük bir oy alarak rekor kıracağız. Kadınlarımızla, gençlerimizle tüm halkımızla birlikte başaracağız. Bizler yüreği ile çalışan kadrolarız. Dedelerimizin bize emanet ettiği bu kadim kenti bizlerde çocuklarımıza emanet edeceğiz.

KAÇAR: ŞANLIURFA ÇUKURLARIN ve HENDEKLERİN ŞEHRİ OLMAYACAKTIR
Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat ile birlikte ilçemizi karış karış geziyoruz. Birileri aldı oluşturmaya çalışıyor. Şanlıurfa'da sorun var diye. Fakat yaptığımız gezilerde şunu gördük ki Şanlıurfa nerde durması gerektiğini, 31 Martın ne demek olduğunu, meselenin sıradan bir seçim olmadığını, meselenin Recep Tayyip Erdoğan'a diz çöktürmek olduğunu ama buna asla izin vermeyeceğini bir kez daha sahada gördük. Şanlıurfa huzurun şehri, birliği şehri, Şanlıurfa kardeşliğin şehri, Şanlıurfa Peygamberler şehri. Şanlıurfa Türk'ün, Kürd'ün, Arab'ın, Alevinin Sünni'nin bir arada yaşadığı, etle tırnak gibi olduğu bir şehir. Şanlıurfa Allah'ın izni ile çukurların ve hendeklerin şehri olmayacaktır'. Dedi

AÇANAL: AK PARTİ HUZURUN TEMİNATIDIR
AK Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal,' 31 Mart yerel seçimleri çok önemli. Bu seçim sıradan bir yerel seçim değildir. Çünkü bu seçim AK Parti iktidarının, hizmetlerin, huzurun, güvenin, kardeşliğin teminatı demektir.
Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. Açılışla birlikte güvercinler havaya uçuruldu.