Haber Merkezi / Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış ve Cuma Demir ile birlikte ilk olarak Uluhan kırsal Mahallesine geçti. Burada Mahalle Muhtarı Hasan Beşdağ ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle de yapılan çalışmalara ilişkin istişarede bulunan Başkan Demirkol, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalıştıklarını kaydetti.
Uluhan Mahallesinde yaptıkları ziyarete ilişkin açıklamayan İlçe Başkanı Canpolat, 'Seçim çalışmalarımız çerçevesinde kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Hem belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerle ilgili hem de 24 Haziran seçimleriyle ilgili mahalle sakinlerimiz ve muhtarlarımızla görüşüyoruz' dedi.
Mahalle Muhtarı Beşdağ ise, 'Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız partimizin yanında, Cumhurbaşkanımızın yanında ve zaten görüşleri belli. Fevzi Demirkol başkanımıza yapmış olduğu tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Başkan Fevzi Demirkol da, hem yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini hem de 24 Haziran seçimleri için AK Parti'ye destek istediklerini ifade ederek, 'Bölgedeki çalışmalarımızı yerinde incelemek ve vatandaşlarımızı ziyaret etmek amacıyla Uluhan kırsal Mahallemizdeyiz. Haliliye Belediyesi olarak 6 kırsal mahallemizde 6 ayrı ekiple yol çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz çok amaçlı kültür evlerimizin bir kısmını hizmete sunduk. 24 kırsal mahallemizde de, kültür evlerimizin inşaatı devam ediyor. Bu anlamda bugünde, kış yaz demeden devam eden çalışmalarımız için Uluhan Mahallemizi ziyaret ettik. 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için halkımızın destek istedik' şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Fevzi Demirkol, beraberindekiler ile birlikte Uluhan'a bağlı Bettik bölgesine geçti. Başkan Demirkol, burada da mahalle sakinleriyle görüşüp, hem yapılan çalışmaları inceledi hem de seçimler için destek istedi.

HALİME, İNCİRAĞACI, ERNEBİ, PARMAKKAPI'DA VATANDAŞLAR MEMNUN
Başkan Fevzi Demirkol, Uluhan'daki temaslarını tamamladıktan sonra beraberindekilerle birlikte Halime, İncirağacı, Ernebi ve Parmakkapı kırsal mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, beraberindekilerle birlikte yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Demirkol'a, görüştüğü mahalle sakinleri, hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirip, hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Başkan Demirkol, ayrıca İncirağacı kırsal Mahallesinde yapımında sona yaklaşılan çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını da inceledi.

'24 HAZİRAN'DA İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ'
Başkan Fevzi Demirkol'un, pazar mesaisinde son durağı ise Aslanlı kırsal Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Bakır Arslan tarafından karşılanan Başkan Demirkol ve beraberindekiler, yapımı kısa süre önce tamamlanan mahalle içi yollarda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleriyle de istişarede bulunan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'24 Haziran'da yapılacak seçimler dolayısıyla vatandaşları ziyaretlerimiz devam ediyor. Aslanlı kırsal Mahallemizde de, yeni biten yol çalışmalarımızı yerinde inceledik. Cami ve taziye evinin çevresinde yapılan düzenlemeleri inceledik. Biz, birlikte inşallah 24 Haziran'da iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz.'
İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, 'Hem belediyemizin yaptığı çalışmaları yerinde inceliyoruz, vatandaşlarımızla istişare ediyoruz hem de 24 Haziran seçimleri öncesi yine her zaman olduğu gibi AK Partimize olan destek ve teveccühü istiyoruz. Bunun olduğunu görüyoruz ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz' diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Arslan da, ziyaretlerinden ve hizmetlerinden dolayı Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.