Haber Merkezi /GHSİM tarafından taşınarak tesislere getirilen çocuklar spor salonlarını yerinde görerek spor dallarıyla tanışma fırsatı buluyor.

Jimnastik salonunda spora doyamayan Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri diğer spor branşlarını da deneyerek spor yapmanın keyfini sürdü.
Öğrencileri Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, karşıladı. Öğrencilerle tek tek sohbet eden İl Müdürü Keşküş, çocuklara hiç spor yapıp yapmadıklarını sordu.
Çocukların erken yaşta spor yapmasının büyük bir önem arz ettiğini vurgulayan İl Müdürü Keşküş, Anaokulunda eğitim gören öğrencileri tesislere taşıyarak onları sporla tanıştırdıklarını ve spor yapmaya teşvik ettiklerini söyledi.
Her çocuğun mutlaka spor yapması gerektiğini sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş, 'Çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve gelişimlerini sağlıklı tamamlamaları için sporun şart olduğunu her platformda dile getiriyoruz. Bizler İl müdürlüğü olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmek için Şanlıurfa'da eğitim gören anaokulu öğrencilerini tesislerimizi taşıyor ve onları sporla buluşturuyoruz. Çocuklarımız burada hem spor dallarını tanımaya hem de yapmaya fırsat buluyor' dedi.
GHSİM haftada 2 gün 4 sınıfı tesislerinde ağırlayarak Şanlıurfa'da ki tüm anaokullarını sporla buluşturmayı hedefliyor.