Hacer Aşit

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Şanlıurfa Gazeteciler Birliği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu tarafa Şanlıurfa'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarını ve Basın Cemiyetlerini ziyaret ederek gazeteciler ile bir araya gelen ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu yaptığı ziyaretler kapsamında Şanlıurfa Gazeteciler Birliği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Veysel Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Abacı, Müslüm Etgü ve İshak Polat ile bir araya geldi.

Tipioğlu; gayemiz Şanlıurfa'da huzur ortamının artarak devamıdır

Ziyaret kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu , polisin vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yaptığını ve bu görev bilinci ile hareket ettiğini belirterek ; Tüm ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da polisimiz milletimizin huzur ve güveni için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. 'Suç işlenmeden önce suçu önlemek' prensibinden hareketle yapılan çalışmalar kapsamında Şanlıurfa'da başta hırsızlık olmak üzere bir çok suçta gözle görülür ölçüde azalmalar söz konusudur. Gayemiz huzur şehri Şanlıurfa'da bu huzur ortamının artarak devam etmesidir' diyerek Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda verdikleri destekten ötürü Şanlıurfa'da görev yapan gazetecilere ve basın kuruluşlarına teşekkür etti.

Polat; Şanlıurfa polisi gayretli çalışmaları ile göz dolduruyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Gazetecileri Birliği Başkanı Veysel Polat yaptığı açıklamada; Bölgenin huzur ve kardeşlik şehri olan Şanlıurfa'da polisimizin gayretli çalışmaları gerçekten göz dolduruyor. Bu çalışmalara katkıda bulunmak, Şanlıurfa'yı her anlamda hak ettiği noktaya taşımak için Şanlıurfa yerel basını olarak bizlerde elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın yapmış oldukları faaliyetleri haberleştirirken doğru bilgiye ulaşabilmek doğru haber verebilmenin temel taşıdır. Bu manada Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğümüzün, Şanlıurfa yerel basını ile bir araya gelmesi bizim için mutluluk vesilesidir' diyerek Şanlıurfa polisine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısı çeşitli konularda görüş alışverişinin ardından sona erdi.