Haber Merkezi / AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen, 'AK Parti ile Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor' toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldiler.
Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'yı gençlerle birlikte halkımızın desteğini alarak birlikte inşa edeceklerini söyledi.
Toplantıda Gençlik Kolları Genel Başkan Vekili Ensar Topcu, Genel Başkan Yardımcısı Kübra Dörtkardeş, MKYK üyeleri Osman Şahin, Hasan Murat, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile Genç Meclis Üyesi aday adayları da hazır bulundular.
Toplantıda, AK Parti Şanlıurfa Gençlik kolları Başkanı Salih Saraç'ın açılış ve teşekkür konuşmasının ardından AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül birer konuşma yaparak geçlerin siyasetteki öneminden bahsettiler ve yapılması gerekli çalışmaları hatırlattılar.

Beyazgül: Halkla Olacağız Şeffaf olacağız
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 'Gençlerin Günümüz Siyasetindeki Önemi ve Rolü' konulu bir konuşmasıyla gençleri bilgilendirirken, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül de, 'Gençlerimizden bizler çok şey bekliyoruz. Bu yüzden gençliğimize önem vereceğiz. Hanımlarımıza önem vereceğiz. Bugünün sorunlarını çözmek istiyorsak bugünün teknolojisini iyi idare etmeliyiz. Bu bilinçle yönetimine talip olduğumuz büyükşehir belediyesini teknolojik yeniliklerle yöneteceğiz. Belediyeye gelen vatandaşlarımızın işini en hızlı, tek noktadan çözüme kavuşturacağız. Halkın yerel yönetime katılımını sağlayacağız, şeffaf olacağız ve halkla içiçe olacağız' dedi.

Polat: Hedefimiz AK Belediyecilik
AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ise gençlere seslenerek, 'Gençler büyük hedefler sizi hep istikamette tutar. Ülkemizin top yekün kalkınması, şehirlerimizin gelişmesi, güzelleşmesi için hedefimiz AK Belediyecilik. Siz gençlerimize de bu yolda çok iş düşüyor. Azim ve gayretle her işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz' diye konuştu
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerimize olan güvenini boşa çıkarmayacaklarının altını çizen AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Türkiye'nin en genç il başkanı olarak Şanlıurfa'da 31 Mart yerel seçimlerinde bu güveni boşa çıkarmayacaklarını söyledi.
Gençlik Kolları Genel Başkan Vekili Ensar Topçu ise yaptığı konuşmada ;'Memleket İşi Gönül İşi' düsturuyla yola çıktıklarını kaydederek, millete hizmet yolunda siyaset yapmanın vazgeçilmez bir değer olduğunu söyledi.