Haber Merkezi / Şanlıurfa 1. Amatör kümede 2018-2019 futbol sezonuna damgasını vuran isim Hüseyin Binici oldu.Attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle futbol severlerin sevgisini kazanan genç ve tecrübeli futbolcu Hüseyin Binici takımların vazgeçmediği oyuncuların başında geliyor.
Sezona Eyyüpspor'da başlayan tecrübeli golcü takımında 14 gol attı. Yeşil sahadaki performansıyla amatör kulüplerin dikkatini üzerine çeken genç futbolcu ara transfer döneminde gurupta şampiyonluğa oynayan Karaköprüspor'a transfer oldu. Forvet olarak Karaköprüspor formasıyla 4 maçta 7 gol attı. Hüseyin Binici Viranşehir ile oynanan karşılaşmada yeni takımının 7-4 galip ayrıldığı maçta topu 3 kez file ile buluşturarak Karaköprüspor'un sahadan galip ayrılmasında büyük pay sahibi olurken, sezon boyunca attığı 21 golle 1. Amatör Kümede 2018-2019 yılının gol kralı oldu. Bu sezon 15 asist ile oynadığı hem Eyyüpspor hem de Karaköprüspor'un sahadan galip ayrılan taraf olmasına da katkı sağlayan genç ve tecrübeli futbolcu hem gol kralı hem de takımının şampiyon olmasından dolayı iki sevinci birden yaşıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde Zabıta personeli olarak görev yapan Hüseyin Binici bu sezon gol kralı olarak 1. Amatör kümede adını adeta altın harflerle yazdırırken, takım arkadaşlarının yanı sıra Şanlıurfa'da spor camiasının da gönlünde taht kurdu