Haber Merkezi / Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şehir merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürürken eşi Sema Çiftçi de ev ziyaretleri, iftar programları ve STK'larla buluşarak vatandaşlara AK Parti'nin hizmetlerini anlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda kadınlara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına yönelik düzenlenen iftar yemeğinde kadınlarla buluşarak AK Parti'de siyaset yapmanın; hedef, ideal ve vizyonla siyaset yapmak olduğunu belirten Başkan Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, 'Kadının siyasete girmesi ve siyasetin içinde yer alması AK Parti döneminde olmuştur. Bu sayede kadınlarımız kendinin farkına vardı ve neler yapabileceğini gördü. Günümüz Türkiye'sinde siyasetin ana omurgasını oluşturan bireylerin parti teşkilatlarının en önemli unsuru haline geldiğini görüyoruz' şeklinde konuştu.


'AK PARTİ'NİN KAZANACAĞI DAHA ÇOK SEÇİM VAR'
AK Parti'nin hizmetlerine hizmet katacağını belirten Başkan eşi Çiftçi, 'Birbiri ile omuz omuza dimdik dururken aynı yöne aynı hedefe doğru yürüyebilmektir. Önce hayal kurmaktır, siyaset yapmak ondan sonra inanarak bu hedefe azimle hep beraber varmaktır. Bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla yekvücut olarak yeni Türkiye hedefimize ulaşacağız. Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek AK Parti hizmetlerini kalıcı hale getireceğiz ve hizmetlerine hizmet katacak bir seçim arifesindeyiz. Bu birlik ve beraberlik ruhunu muhafaza etmeli ve güçlendirmeliyiz. AK Parti'nin kazanacağı daha çok seçim var. Fethedeceği çok gönül, kutlayacağı çok zaferler var' diye konuştu.
AÇANAL: VAKİT ŞANLIURFA VAKTİ
Sema Çiftçi'nin ardından konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal, 'Birlikte çalışacağız. Vakit çalışma vaktidir. 24 Haziranda bu ülkenin istiklalini, istikbalinin bayramını kutlayacağız. Birliğimizin, dirliğimizin daim olmasını diliyorum. Vakit Türkiye vakti. Vakit Şanlıurfa vaktidir' dedi.
AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven de, 'Kadın özgürlüktür, kadın huzurdur. Kadın mutluysa toplum mutludur. Biz kadın olarak geleceğe nesiller hediye ediyoruz. Bu nesilleri bizler yetiştiriyoruz. Geleceğe güzel nesiller hediye edebilmek adına biz anneler ve AK kadınlar olarak biz kadın kolları ve tüm teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımızın arkasındayız' şeklinde konuştu.