Haber Merkezi / 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 96. Maddesi'nde 'Oda ve Borsaların Bütün Meslek Komitelerinin Müşterek Toplantı yapmaları' hükmü kapsamında düzenlenen, ŞUTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun ve 29 Meslek Grubu temsilcisinin katılımıyla online olarak yapıldı.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Yetim, Selçuk Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kılıçoğlu, Cevahir Asuman Yazmacı, Cuma Korak, Hüseyin Belit, Mehmet Çalışkan, Mustafa Direkçi, Metin Baydar, M.Sait Aydın, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları, Komite Üyeleriyle ŞUTSO Genel Sekreteri Nihal Dörtkardeş'in de katıldığı toplantı, Meclis Başkanı Ahmet Altun ile Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek'in Açış Konuşmalarıyla başladı. Konuşmaların ardından, ŞUTSO Meslek Komiteleri Birim Sorumlusu İsmail Aktaş 2020 Dönemi Meslek Komite İstatistiki Değerlendirmeleri Sunumunu, Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Esra Siverekli de Şanlıurfa Ekonomik Görünüm Raporu sunumunu gerçekleştirdi.
Sunumların akabinde ise meslek komitesi üyeleri söz alarak, sektörleriyle ilgili problemlerini ve beklentilerini aktardı.