Haber Merkezi / 2020 / 2021 Futbol sezonunda TFF misli.com 3. Lig 4. gurupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, sezonun ilk haftasında, kendi sahasında Silivrispor'a 1 altın puan hediye etti.
Yolumuza emin adımlarla
devam edeceğiz
Karaköprü Belediyespor Tesislerini düzenli olarak dezenfekte ettiklerini ve yeni sezon öncesinde de kulüpte yaşayanları Covid19 testinden geçirdiklerini hatırlatan Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, 'Bu sezon misli.com 3. lig 4. gurupta mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi takımımız Karbel Karaköprü Belediyespor'un sezonun ilk maçındaki rakibi Silivrispor'u ağırladık. İlk golü atan taraf olmamıza rağmen galibiyeti koruyamadık ve rakibimize 1 altın puan hediye ettik. Yine de futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler. İlk maçın stresi ile ancak bu kadar olur diye düşünüyoruz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi oyunlar sergileyeceklerine ve takımı başarıya ulaştıracaklarına inanıyoruz. Bu arada; spor kurallarına olduğu kadar sağlık kurallarına da uymaya azami özen gösterdik. Zaten bir gün öncesi futbolcu, teknik ekip ve görevli personele Covid19 testi yaptırdık. Sporcu kardeşlerimiz ve çalışanlarımızla bir arada bulunan bazı Yönetici arkadaşlarımıza da test yaptırmayı ihmal etmedik. Her zaman söylediğimiz gibi, bizim için insan sağlığı önceliklidir. Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz' dedi.
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR: 1 - SİLİVRİSPOR: 1
HAKEMLER:
-Ömer Tolga Güldibi (Orta Hakem)
-Abdullah Melih Karaduman (Yardımcı Hakem)
-Burak Celep (Yardımcı Hakem)
-Volkan Kırbaş (4. Hakem)
KARBEL KARAKÖPRÜ
BELEDİYESPOR:
1- Ersel Çetinkaya, 2- Taner Kahriman, 3- Erdal Pekdemir, 5- Nuh Aşkın, 7- Metehan Andaç Özlü, 10- Umut Pusat, 14- Erdi Kasapoğlu, 23- Haydar Deniz, 50 Hakan Albayrak, 77- Tugay Kırcalı, 80- Umut Aslan.
YEDEKLER:
63- Muhammed Fatih Doğan, 8- Rauf Öktem, 9- Ozan Can Dursun, 17- Hasan Basri Mest, 20- Emirhan Korkmaz, 21- Vedat Yeşilkaya, 26- Ramazan Koç.
TEKNİK SORUMLU:
Mehmet Şansal.
SİLİVRİSPOR:
1- Mert Danışmaz, 4- Mehmet Albayrak, 5- Sercan Besler, 6- Hakan Sayar, 17- Tufan Deniz Gelen, 22- Oğuz Yavuz, 37- Ömer Faruk Acı, 58- Bülent Demir, 70- Muhammet Sait Özvardar, 75- Gökhak Göksu, 88- Oğulcan Enes Demiroğlu.
YEDEKLER:
13- Alper Kağan Çakır, 21- Hasan Demirkan, 23- Cankat Algür, 42- Şehmus Aslan, 54- Emre Sofuoğlu, 55- Ardahan Gündoğdu, 61- Ömer Memiş.
TEKNİK SORUMLU:
Sertan Güriz.
GOLLER:
Dk. 43 Umut Aslan (Karaköprü Belediyespor)
Dk. 52 Oğulcan Enes Demiroğlu (Silivrispor)