Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi'nin başlattığı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından Bilinçli Aile, Duyarlı Gençlik' konulu konferans verildi. Mehmet Akif İnan konferans salonunda düzenlenen konferansa ev sahibi olarak Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli programa katılım göstererek salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara teşekkür ederken, kültür ve sanat etkinliklerine devam ettiklerini dile getirdi.
Başkan Baydilli, 'Birbirinden değerli konuklarımızı buraya davet ederek onların bilgi birikimlerinden faydalanmayı hedefliyoruz. Onların bizlere aktardığı değerli bilgileri ve tecrübeleri hem hayatımıza tatbik etmeye hem de çocuklarımıza aşılamaya çalışıyoruz. Bugün de Sıtkı Aslanhan hocamız bizlere bilinçli ailenin nasıl olacağı, çocuklarımızın gelişiminde nasıl hareket etmemiz gerektiğini aktaracak' diye konuştu.
Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, mutlu ve huzurlu bir ailenin temelinde samimiyetin yattığını ifade etti. Aslanhan, 'Eşler birbirine karşı, çocuklarına karşı ve çocuklar ailelerine karşı samimiyetsiz olunca mutlu bir aile yapısından söz edemeyiz. Ebeveynler çocuklarıyla sürekli iletişim kurmalı, cep telefonu ve televizyonu ortadan kaldırmalıdır' dedi.
Aslanhan seminerinde insanın makam ve mevki sahibi olmadığı için değerini kaybetmeyeceğini; sevgiyi, dostluğu, vefayı, saygıyı kaybettiği için değerini yitireceğinin altını çizdi. Aslanhan programı düzenleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye emeği geçenlere teşekkür etti.
Programın sonunda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eğitimci Sıtkı Aslanhan'a çiçek ve plaket takdim ederken, protokol üyeleri ile Aslanhan hatıra fotoğrafı çektirdi.