Şanlıurfa'da daha önce de şehrin bir çok noktasında Türk Bayrağı ve Şehitler çalışması ile vatandaşların desteğini alan Büyükşehir Belediyesi, bu kez şehirler arası otobüs terminalinin araç giriş çıkış bölümüne Türk Bayrağı resmi nakşetti.


Bir hafta süren çalışmalar sonrası ortaya çıkan muhteşem görüntüye gerek Şanlıurfalılar gerekse çevre illerden şehri gezmeye gelen vatandaşlar hayran kaldı. Büyük bir itina ile yapılan çalışmada birlik ve beraberliğin ön güzel ifadesi olan 'Biz Türkiye'yiz' mesajı da işlenerek bayraktaki yerini aldı.


GÖRENLER, FOTOĞRAF
ÇEKMEDEN GEÇMİYOR

Barış Pınarı Harekatı'nın başarı ile sona erdiği dönemde böylesine bir çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden vatandaşlar, 'Şehrimizin giriş kapısı olan otogarımıza gelir gelmez böylesine bir eserle karşılaşmak bizleri hem duygulandırıyor hem de gurur veriyor. Düşünen ve emeği geçen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz. Şanlıurfa, birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği ilimizdir. Bu çalışmada bunun sembolüdür' diye konuştular.