Haber Merkezi / Mahallelerde incelemelerde bulunup, yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Canpolat, Haliliye için var güçleri ile çalışacaklarının altını çizdi.
Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Ali Kaya, Abdülkadir Bağış, Abdülkadir Kamik, Ahmet Çakar ve Mehmet Emin Ataş ile birlikte kırsal mahallelerde ilk durağı Aslanlı Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Ahmet Aslan tarafından karşılanan Başkan Canpolat, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Mahallede bulunan bölge mahalle muhtarları ile de görüşen Başkan Canpolat'ın ikinci durağı ise Konak Mahallesi oldu.
Burada Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya tarafından karşılanan Başkan Canpolat, mahalledeki çalışmaları inceleyip, mahalle sakinleri ile sohbet ettikten sonra Kanatlı Mahallesine geçti. Kuzuk Sokakta bulunan cami ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, mahalledeki çalışmalar ile ilgili de Mahalle Muhtarı Sinan Bügenç ile görüştü.
Başkan Canpolat, kırsal mahalle mesaisinin son durağında ise Boncuk Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kaya tarafından karşılanan Başkan Canpolat, mahalledeki çalışmaları inceleyip, bölge halkı ile sohbet etti.
Başkan Canpolat, kırsal mahalle temaslarını tamamladıktan sonra merkeze döndü.