AA / Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal ve Akupunktur Uzmanı Dr. Faruk Öncel, Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi'nde verilen Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencileri ile buluştu.
Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Ünal, sınav tarihlerinin yaklaştığını bu nedenle hazırlanan öğrencilerin stres ve kaygıları da artığını söyledi.
Akupunktur'un sters, kaygı ve unutkanlığa gidermeye katkı sağladığını belirten Ünal, şöyle konuştu:
'Öğrencilerin başarısına katkı sağlamak için uygulama başlattık. Başarılı olursak ise diğer alanlarda da çalıştığı halde derslerde başarısız olan sınavları geçemeyen arkadaşların daha başarılı olmaları için katkıda bulunalım istedik. Kurslarımıza ilave olarak geleneksel tıbbın faydalarından yararlanmalarını istiyoruz.
İlk defa burada gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki sınavlardan sonra devam ettirerek öğrenciler üzerinde yaptığımız akupunktur tedavisini sınavlara ve derslere nasıl katkısı olduğunu takip edeceğiz. Başarılı bir sonuç elde edersek yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.'
Akupunktur uzmanı Dr. Öncel ise, akupunkturun tamamlayıcı tıp uygulaması olduğunu belirterek uygulamanın bir çok alanda önemli sonuçlar verdiğini ifade etti.