Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesinin Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için teravih namazı sonrası yaptığı etkinlikler devam ediyor. Vatandaşların teravihten sonra sahura kadar güzel vakit geçirmesi için yapılan etkinliklerde ilahi dinletileri, Kuranı Kerim tilavetleri ve seminerler vatandaşlarla buluşuyor.
Karaköprü Amfi alanında yapılan etkinlikte Kişisel Eğitim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya vatandaşlara 'Aile İçi İletişim' konusunda seminer verdi. Seminerde ailede yaşanan sıkıntılarla başa çıkmanın yolları, çocukların gelişimi ve çocuklarla iletişim konularından bahseden Kapaklıkaya, 'siyah pantolon' hikayesiyle programa gelen vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.
Programdan sonra görüşlerini aktaran vatandaşlar Karaköprü Belediyesi'nin yaptığı programlardan memnun olduklarını belirtirken, özellikle hem kendileri hem de çocukları için eğitici ve öğretici programlar yapıldığını kaydettiler. Vatandaşlar yapılan güzel etkinliklerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.
Kişisel Eğitim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ise Karaköprü' ye 3. kez geldiğini ve güzel bir kalabalığa karşı verimli seminerler yapıldığını kaydetti. Kapaklıkaya, 'Belediyeler göstermelik programlar yaparken, Karaköprü Belediyesi 'nin halka yönelik, insana ve eğitime yönelik çalışmaları var. Beni buraya davet ettiklerinden ve bu güzel programlara vesile olduklarından dolayı Karaköprü Belediyesi'ne teşekkür ederim' dedi.
Karaköprü Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri 30 Mayıs Çarşamba günü Seyrantepe amfi alanında İbrahim Onat ve ekibinin İlahi dinletisi programıyla devam edecek.