Tuğba Polat

İnfak- Der tarafından gençlere ve çocuklara yönelik Siyeri Nebi Yarışması 9-10 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Şanlıurfa başta olmak üzere sınır içerisinde ve çeşitli ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarının yanı sıra gençlere ve çocuklara yönelik çalışmaları ile adından bahsettiren Şanlıurfa İnfak Yetim, Öksüzleri Koruma Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği ( İnfak- Der) Eyyübiye ilçesinde Derneğe bağlı olarak faaliyet gösteren 2. Evimiz Gençlik Merkezinde 9-18 yaş grubundaki gençlere yönelik olarak 9-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Siyeri Nebi yarışması düzenleniyor.

Yarışma ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Dernek yetkilileri yarışmanın 9-18 yaş grubundaki tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek ; Yarışmacı kategorilerimiz üç kategori şeklinde yaş gruplarına göre test şeklinde düzenliyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi teşvik amaçlı ödüllü yarışmamızdaki amacımız gelecek nesillerimizin Önderimiz Hz. Muhammed'in hayatını en güzel şekilde öğrenmeleri ve güzel ahlakını örnek alarak yaşamalarıdır' açıklamasında bulundular .