İshak POLAT / Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve toplantılarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez Sırrın Mahallesi sakinleri ve Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperatifi üyesi esnaf ile bir araya geldi.
Ziyaret toplantısı kapsamında ŞİKOP Başkanı Bekir Polat ve esnaflar tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez ziyaret toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti'nin Türkiye ve Şanlıurfa genelinde yapmış olduğu hizmetlere değindi.
AK Parti'nin Şanlıurfa'da yürütmüş olduğu seçim çalışmalarına da değinen Eğilmez bu kapsamda ziyaret edilmedik köy, mahalle, ve vatandaş kalmayacağını belirterek; Bizler insanımıza hizmetkar olma düşüncesi ile yola çıkmış insanlarız. İnsanlarımıza vermiş olduğumuz hizmetlerimizi daha da artırmak ve insanlarımızın taleplerini dinlemek gayesi bütün AK Partili arkadaşlarımız mesai kavramı olmadan ziyaretlerimize devam ediyoruz ve vatandaşlarımızla hem hal oluyoruz" dedi.
Yusuf Eğilmez sözlerine devamla ziyaret toplantısını tertip eden Sırrın Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek; Biz yıllardır Sırrın Karşıyaka'da oturuyoruz dolayısı ile bu mahallenin sakinleri ile ayrı bir kardeşlik hukukumuz var. İnşallah bu hukukumuz ilelebet devam edecektir" dedi. Yusuf Eğilmezin konuşmasının ardından mahalle ile ilgili talep ve dileklerini dile getiren vatandaşların ardından Yusuf Eğilmez'e özellikle Sırrın Mahallesinde isot üretimi ile ilgili olarak kurdukları ŞİKOP hakkında bilgi veren ŞİKOP Başkanı Bekir Polat üreticilerin isot üretimi için ihtiyaç duydukları alan konusunda taleplerini anlattı.
Kendisine iletilen sorunlar konusunda gerekli notlarını alan Yusuf Eğilmez seçilseler de seçilmeseler de vatandaşın hizmetinde olduklarını belirterek bütün bu sorunların çözümü noktasında takipçi olacaklarını belirtti.